Propagandaministeriet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Monumenter

juni 7 @ 19:00 - 20:30

Gratis

I cykelsporten har fem klassikere en helt særlig betydning: Milano-San Remo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Liège–Bastogne–Liège og Lombardiet Rundt. Disse ‘monumenter’, som de kaldes, er landevejens ældste, mest prestigefyldte og dramatiske endagsløb, og “i deres fortællinger fletter sportslige triumfer og tragedier sig sammen med mere end 100 års europæisk historie”, som Tonny Vorm udtrykker det i sin nye bog Monumenter.

Tonny Vorm er en af landets førende cykelskribenter og er derudover litteraturkritiker ved Information, oversætter og forfatter til både essays og romaner, deriblandt sidste års anmelderroste Spor i sneen.

Kom og hør med …

Detaljer

Dato:
juni 7
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
Gratis

Sted

Bøger & Kuriosa
Øster Farimagsgade 73
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 31 39 61 62
Se Sted hjemmeside

Propagandaministeriets Caféforelæsninger henter inspiration fra de “saloner” der blev holdt på Kiøbenhavnske kollegier i 1700- og 1800-tallet, hvor man mødtes for at udveksle synspunkter, indsigter og poesi, men også fra det engelske begreb “Penny University”, hvor caféer fungerede som et centrum for læring, udveksling og debat, og samtidig var et sted man kunne sidde behageligt og læse avisen; alt dette for prisen af en kop kaffe (1 Penny).

Også i det Osmanniske rige blev caféer til steder med meningsfulde samtaler, til en sådan grad, at man frygtede hvordan det kunne skabe inspiration til oprør, og forbød al offentlig indtagelse af kaffe i en periode på ti år.

Tilmeld dig som 6 andre!

Loading gif

Allerede tilmeldt?

Brug dette til at tilmelde din tilmelding.