Propagandaministeriet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MuJu & Co MC

24. maj 2023 @ 18:30 - 20:00

Gratis

Brobygning på to hjul

MuJu & Co. MC Danmark er muligvis verdens første motorcykelklub med særlig fokus på brobygning mellem muslimer og jøder. Klubben blev grundlagt i 2019 og er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser.

Said Mo Idrissi og Dan Meyrowitsch, som er henholdsvis klubbens Road Captain og Præsident, vil fortælle om klubbens historie og aktiviteter, herunder en tur til Polen i oktober 2022, hvor klubben besøgte udryddelseslejrene Auschwitz-Birkenau.

Detaljer

Dato:
24. maj 2023
Tidspunkt:
18:30 - 20:00
Pris:
Gratis

Sted

Bøger & Kuriosa
Øster Farimagsgade 73
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps
Telefon
+45 31 39 61 62
Se Sted hjemmeside

Propagandaministeriets Caféforelæsninger henter inspiration fra de “saloner” der blev holdt på Kiøbenhavnske kollegier i 1700- og 1800-tallet, hvor man mødtes for at udveksle synspunkter, indsigter og poesi, men også fra det engelske begreb “Penny University”, hvor caféer fungerede som et centrum for læring, udveksling og debat, og samtidig var et sted man kunne sidde behageligt og læse avisen; alt dette for prisen af en kop kaffe (1 Penny).

Også i det Osmanniske rige blev caféer til steder med meningsfulde samtaler, til en sådan grad, at man frygtede hvordan det kunne skabe inspiration til oprør, og forbød al offentlig indtagelse af kaffe i en periode på ti år.

Tilmeldingen er lukket